Home - NieuwsFood & boekenKoffie & theeBakkenPannenKookgereiGedekte tafel  
 
Home - Nieuws
Wie zijn wij?
Service
Contact en route
Nieuwsbrief
 
SMEG-DEALER

Service

Slijpservice
Wij zijn servicepunt van de Hollandse Slijpservice. Zij combineren eeuwenoud vakmanschap (sinds 1795!) met de modernste professionele slijpmachines voor het slijpen van messen en scharen. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde slijpkwaliteit. Messen die bij ons ingeleverd worden, zijn binnen een week geslepen weer terug. Kijk hier voor prijzen.

Cadeaubonnen
Soms is een cadeautje uitzoeken lastig. Gelukkig verkopen we cadeaubonnen van elk gewenst bedrag. Onze eigen cadeaubonnen zijn een jaar geldig, maar je kunt bij ons ook terecht met een VVV-bon/Irischeque en met de Gifts & Morecard.

Huren, bruidslijsten, cadeaupakketten
Mooie keukenspullen in een tijdschrift, op een filmset, in de krant of in een televisieprogramma? Wij verhuren geregeld onze spullen. Kom gerust langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook voor bruidslijsten, kerstpakketten of cadeaupakketten nemen we graag de mogelijkheden met je door.

Ruilen
Niet tevreden met je aankoop? Met de bon kan het geruild worden voor een ander artikel, of voor een tegoedbon. Wij geven geen geld retour, maar we helpen je graag om in de winkel iets anders moois te vinden!

Online bestellen
Iets gezien wat je wilt bestellen? Niet alleen ben je zeer welkom in de winkel, we sturen ook graag producten op. Er komen dan verzendkosten bij. Neem hiervoor per mail of telefoon contact met ons op.