Home - NieuwsFood & boekenKoffie & theeBakkenPannenKookgereiGedekte tafel  
 
Food & boeken
Olie en azijn
Pasta en risotto
Sauzen en dressings
Peper en zout
Kookboeken en standaards
 
SMEG-DEALER

Olie en azijn

Olie
De ene olijfolie is de andere niet, en bij ons kun je proeven hoe dat zit. Een zachte olie om je brood in te dippen, een wat pittiger olie voor de salade, zodat hij niet door het zuur van azijn of citroen overstemd wordt, olijfolieën uit Italië, Spanje, Griekenland en Portugal, olie met kruidenmixen, zwarte en witte truffelolie, sesamolie, walnootolie, avocado-olie... 

Extra aandacht is er voor de olijfolie en andere producten van GreenBitesIn april 2016 is de eerste OlijfOlie-coöperatie van Nederland onder de naam ‘GreenBites’ van start gegaan. De missie van de GreenBites-coöperatie is: vanuit passie voor smaak en duurzaam eten de distributie van premium Olijfolie-producten uit mediterrane landen faciliteren: “from farm to table”. Het beste van de boer rechtstreeks naar jullie tafel zonder tussenhandel. In My Kitchen is partner, en hét verkooppunt in Amsterdam van de (h)eerlijke prijswinnende olijfolie van GreenBites.

Azijn
Bij olie hoort natuurlijk azijn. Een simpele wittewijnazijn, balsamicoazijn, azijnen van A l'Olivier en Vincotto, azijnen tot wel 21 jaar oud - heerlijk zoet en stroperig - , cognacazijn, frambozenazijn, sherryazijn, peperazijn, apelciderazijn, citroenazijn... En ook hiervoor geldt: proeven mag!